Súgó

Ügyfélszolgálat

Kapcsolatfelvétel

Általános információk

Mi a projekt célja?

Célja, hogy ingyenes e-learning tananyagok segítségével felhívja a figyelmet az elmúlt években bekövetkezett legfontosabb jogszabályi változásokra, ezzel segítséget nyújtva a járművezetőknek, hogy tudásukat rendszerezzék, szabályismeretük és közlekedési moráljuk pedig fejlődjön. Cél továbbá, hogy a közlekedésben rejlő balesetveszélyes helyzeteket könnyebben és időben felismerjék a vezetők, a szabályokat betartó és környezettudatos attitűd fejlődjön, amelyek eredményeképpen a szabálysértések és a balesetek száma országosan csökkenthető.

Kiknek szól a program?

Az ingyenes képzésben mindenki részt vehet, tehát azok a felnőttek, akik már rendelkeznek vezetői engedéllyel, és azok is, akik még nem.

Hogyan vehetek részt a programban?

A programban való részvételhez nincsen más dolga, mint honlapunkon regisztrálni. A belépést követően azonnal megkezdheti a jogosítvány típusának megfelelő közlekedésbiztonsági képzést.

Meddig tart a program?

A program 2020. február 15-ig tart.

Regisztráció

Hol tudok regisztrálni?

A regisztrációt a nyitóoldalon (www.kreszfelfrissito.hu) lehet kezdeményezni a Regisztráció/Beléps gombra kattintva. A megjelenő oldalon a Regisztráció lehetőséget választva jelenik meg a regisztrációs felület.

Miért adjak meg e-mail címet?

Ez lesz az Ön belépési azonosítója, ezen keresztül tudja regisztrációját megerősíteni, ami feltétele a rendszer használatának. Amennyiben a későbbiekben elfelejti a jelszavát, segítségével tud jelszót cserélni.

Miért van szükség az ellenőrző kód (Captcha) megadására?

A felhasználók biztonsága érdekében ennek a segítségével tudjuk megakadályozni a rosszindulatú szoftverek támadási próbálkozásait. Ha a karaktersor nem olvasható, a kép melletti Frissítés gombbal többször is kérhet újat.

A regisztrációkor megadott e-mail cím már létezik.

Ha a regisztrációs oldal tetején olyan hibaüzenet jelenik meg, hogy a megadott e-mail cím már létezik, akkor az adott e-mail címet már regisztrálták. Ha az e-mail cím Önhöz tartozik, akkor a Belépés oldalon be tud lépni a rendszerbe, illetve ha szükséges, ugyanitt tud jelszócserét kezdeményezni.

Mit jelent az e-mail cím megerősítése, és miért szükséges?

Mivel a kedvezményre jogosító kódjaink személyre szólóak, az e-mail cím megerősítésével győződünk meg arról, hogy a megadott e-mail címnek valóban Ön a tulajdonosa. Regisztrációkor egy egyedi linket küldünk az e-mail címére. Erre a linkre kattintva, az e-mail címe megerősítésre kerül, ami után már be tud lépni a rendszerünkbe.

Nem érkezett meg az e-mail címet megerősítő e-mail.

Ha a beérkező levelek között nem található a megerősítő e-mail, ellenőrizze, hogy nem került-e a levélszemét (spam) mappába. Ha ott sem találja, kérjük várjon türelemmel, mert elképzelhető, hogy a levél kézbesítése akár több órát is igénybe vesz.

E-mail címet megerősítő e-mailt kaptam, pedig nem regisztráltam.

Ez akkor fordulhat elő, ha valaki az Ön e-mail címével regisztrált. Hagyja figyelmen kívül az e-mailt, a nem megerősített regisztrációkat 24 óra elteltével töröljük.

Bejelentkezés

Hol és hogyan tudok bejelentkezni?

Ha már regisztrált, a www.kreszfelfrissito.hu oldalon található Regisztráció/Bejelentkezés gombra kattintva jut el a "Bejelentkezés" oldalra. Itt a regisztrációkor megadott e-mail címet és jelszót kell megadni.

"Hibás bejelentkezési adatok!" hibaüzenet

Ha ez az üzenet jelenik meg a bejelentkezés oldalon, akkor előfordulhat, hogy az e-mail címet elgépelte, még nem regisztrált vagy nem erősítette meg, nem ez a jelszó tartozik az adott e-mail címhez, vagy a jelszót elgépelte. Kérjük, ellenőrizze ezeket!

Elfelejtettem a felhasználónevem.

A felhasználóneve a levelezéshez használt e-mail címe. Ha több e-mail címmel is rendelkezik, keresse meg, hogy melyik postafiókba kapott az alkalmazástól értesítést.

Elfelejtettem a jelszavam.

Jelszócserét a "Bejelentkezés" alatt található Elfelejtett jelszó hivatkozásra kattintva kezdeményezhet. Ezután a rendszer egy e-mailt küld ki Önnek: az ebben található linkre kattintva megnyílik egy oldal, ahol új jelszót tud megadni. Amennyiben nem érkezik meg a jelszócseréhez szükséges e-mail, győződjön meg arról, hogy helyes e-mail címet adott-e meg, illetve nem került-e a levél a levélszemét (spam) mappába.

Azt hiszem, valaki más használja a fiókomat.

Ha úgy gondolja, hogy valaki más használja a fiókját, és Ön még hozzáfér a felhasználói fiókjához, jelentkezzen be a felhasználóneve és jelszava segítségével, és változtassa meg a jelszavát. Ha már nem fér hozzá a fiókhoz, mert megváltoztatták a jelszavát, e-mail címe megadásával kérjen új jelszót az Elfelejtett jelszó-ra kattintva. Az új jelszó létrehozásához egy egyedi linket küldünk Önnek, amelyet megnyitva új jelszót adhat meg, amellyel bejelentkezhet az oldalon.

Tananyag lejátszása

Technikai feltételek

Az oldal megnyitásához, a tananyagok lejátszásához az alábbi minimális technikai feltételeknek kell teljesülnie:

Asztali számítógép esetén:

  • Hardver: 1 GHz Dual-Core CPU, 2 Gb RAM
  • Kijelző: 13″ (XGA - 1024x768)
  • Böngésző: Internet Explorer 11+ Firefox 28+ Chrome 30+ Safari 6.1+

Mobileszközök esetén:

  • Hardver: 1 GHz Dual-Core CPU, 1 Gb RAM
  • Kijelző: 7″ (XGA - 1024x768)
  • Böngésző: Chrome 30+ Android Browser 4.4+ iOS Safari 7.1+ IE Mobile 11+

Hogyan kell elindítani, használni a tananyagot?

A tananyag indításához be kell lépni az adott kurzusba a Tovább a kurzusra gomb segítségével, majd ott a Tartalmak fülön a Tananyag indítása gombra kell kattintani. A használattal kapcsolatos tudnivalók a tananyag második oldalán találhatóak.

Mit jelent, az hogy egy kurzus Választható?

A választható kurzusok közül bármelyikbe beiratkozhat, és el is végezheti őket.

Mit jelent, az hogy egy kurzus Aktív?

Az Aktív kurzusok között vannak a kurzusok, amikbe már beiratkozott. Egy kurzus addig aktív marad, amíg a kurzus határideje nem zárul le.

Nem látom, nem jelenik meg a tananyagablakban a teljes tananyagfelület, a bal oldala hiányzik.

Valószínűleg „nyitva” van a tananyag tartalomjegyzéke, amit a Tartalom feliratú gombra kattintva tud bezárni.

Nem megfelelő méretben jelenik meg a tananyag, egyes részei nem láthatók.

Ellenőrizze, hogy milyen nagyítási beállításokkal (zoom) használja a böngészőjét. A támogatott nagyítási beállítás: 100%.

Nem sikerült a tananyag betöltése.

Ellenőrizze, hogy az eszköz, amin tanulni szeretne, megfelel-e a feljebb felsorolt minimális feltételeknek! Ha igen, és mégsem töltődött be a tananyag, próbálkozzon meg a böngészőlap frissítésével! Ha a frissítés ellenére sem töltődik be a tananyag, jelentse be a hibát a kapcsolat@kreszfelfrissito.hu címre.

A tananyag futása során töltő képernyő jelent meg, ami hosszú idő után sem tűnik el.

Átmeneti hálózati probléma miatt nem sikerült a következő tananyagrész betöltése. Zárja be a böngészőablakokat, majd ismét bejelentkezve ott folytathatja, ahol abbahagyta.

Nem sikerült a tesztet megoldanom.

Amennyiben a tesztje eredménytelen, bármennyiszer újra megoldhatja. A rendszer elmenti, ha a teszteredménye egyszer már sikeres, a sikeres teszteredmény tárolódik, azonban a későbbi gyakorlásra továbbra is lehetősége van.

A teszt újraindításakor nem ugyanazok a kérdéseket jelennek meg.

A tesztrendszer egy nagyobb kérdésbankból választja ki véletlenszerűen a 20 kérdést, ez az oka annak, hogy a tesztek újraindításakor nem ugyanazokat a kérdéseket kapja.

Mikor teljesített egy tananyag?

A tananyag a záróteszt sikeres kitöltése esetén válik teljesítetté. A záróteszt sikeres teljesítési feltételei a teszt nyitóoldalán olvashatóak.

Hogyan tekinthető meg egy adott tananyag teljesítettsége?

A tananyag teljesítettsége látható a képzéseket listázó felületen, az adott képzésen belül is vagy a tananyag tartalomjegyzékében. A tartalomjegyzék a tananyag elindítását követően a bal felső sarokban a Könyv ikonra kattintva tekinthető meg. Minden teljesített oldal mellett pipa található.