Súgó

Ügyfélszolgálat

Kapcsolatfelvétel

Általános információk

Mi a projekt célja?

Célja, hogy ingyenes e-learning tananyagok segítségével felhívja a figyelmet az elmúlt években bekövetkezett legfontosabb jogszabályi változásokra, ezzel segítséget nyújtva a járművezetőknek, hogy tudásukat rendszerezzék, szabályismeretük és közlekedési moráljuk pedig fejlődjön. Cél továbbá, hogy a közlekedésben rejlő balesetveszélyes helyzeteket könnyebben és időben felismerjék a vezetők, a szabályokat betartó és környezettudatos attitűd fejlődjön, amelyek eredményeképpen a szabálysértések és a balesetek száma országosan csökkenthető.

Kiknek szól a program?

Az ingyenes képzésben mindenki részt vehet, tehát azok a felnőttek, akik már rendelkeznek vezetői engedéllyel, és azok is, akik még nem.

Hogyan vehetek részt a programban?

A programban való részvételhez nincsen más dolga, mint honlapunkon regisztrálni. A belépést követően azonnal megkezdheti a jogosítvány típusának megfelelő közlekedésbiztonsági képzést.

Meddig tart a program?

A program 2020. február 15-ig tart.

Regisztráció

Hol tudok regisztrálni?

A regisztrációt a nyitóoldalon (www.kreszfelfrissito.hu) lehet kezdeményezni a Regisztráció/Beléps gombra kattintva. A megjelenő oldalon a Regisztráció lehetőséget választva jelenik meg a regisztrációs felület.

Miért adjak meg e-mail címet?

Ez lesz az Ön belépési azonosítója, ezen keresztül tudja regisztrációját megerősíteni, ami feltétele a rendszer használatának. Amennyiben a későbbiekben elfelejti a jelszavát, segítségével tud jelszót cserélni.

Miért van szükség az ellenőrző kód (Captcha) megadására?

A felhasználók biztonsága érdekében ennek a segítségével tudjuk megakadályozni a rosszindulatú szoftverek támadási próbálkozásait. Ha a karaktersor nem olvasható, a kép melletti Frissítés gombbal többször is kérhet újat.

A regisztrációkor megadott e-mail cím már létezik.

Ha a regisztrációs oldal tetején olyan hibaüzenet jelenik meg, hogy a megadott e-mail cím már létezik, akkor az adott e-mail címet már regisztrálták. Ha az e-mail cím Önhöz tartozik, akkor a Belépés oldalon be tud lépni a rendszerbe, illetve ha szükséges, ugyanitt tud jelszócserét kezdeményezni.

Mit jelent az e-mail cím megerősítése, és miért szükséges?

Mivel a kedvezményre jogosító kódjaink személyre szólóak, az e-mail cím megerősítésével győződünk meg arról, hogy a megadott e-mail címnek valóban Ön a tulajdonosa. Regisztrációkor egy egyedi linket küldünk az e-mail címére. Erre a linkre kattintva, az e-mail címe megerősítésre kerül, ami után már be tud lépni a rendszerünkbe.

Nem érkezett meg az e-mail címet megerősítő e-mail.

Ha a beérkező levelek között nem található a megerősítő e-mail, ellenőrizze, hogy nem került-e a levélszemét (spam) mappába. Ha ott sem találja, kérjük várjon türelemmel, mert elképzelhető, hogy a levél kézbesítése akár több órát is igénybe vesz.

E-mail címet megerősítő e-mailt kaptam, pedig nem regisztráltam.

Ez akkor fordulhat elő, ha valaki az Ön e-mail címével regisztrált. Hagyja figyelmen kívül az e-mailt, a nem megerősített regisztrációkat 24 óra elteltével töröljük.

Bejelentkezés

Hol és hogyan tudok bejelentkezni?

Ha már regisztrált, a www.kreszfelfrissito.hu oldalon található Regisztráció/Bejelentkezés gombra kattintva jut el a "Bejelentkezés" oldalra. Itt a regisztrációkor megadott e-mail címet és jelszót kell megadni.

"Hibás bejelentkezési adatok!" hibaüzenet

Ha ez az üzenet jelenik meg a bejelentkezés oldalon, akkor előfordulhat, hogy az e-mail címet elgépelte, még nem regisztrált vagy nem erősítette meg, nem ez a jelszó tartozik az adott e-mail címhez, vagy a jelszót elgépelte. Kérjük, ellenőrizze ezeket!

Elfelejtettem a felhasználónevem.

A felhasználóneve a levelezéshez használt e-mail címe. Ha több e-mail címmel is rendelkezik, keresse meg, hogy melyik postafiókba kapott az alkalmazástól értesítést.

Elfelejtettem a jelszavam.

Jelszócserét a "Bejelentkezés" alatt található Elfelejtett jelszó hivatkozásra kattintva kezdeményezhet. Ezután a rendszer egy e-mailt küld ki Önnek: az ebben található linkre kattintva megnyílik egy oldal, ahol új jelszót tud megadni. Amennyiben nem érkezik meg a jelszócseréhez szükséges e-mail, győződjön meg arról, hogy helyes e-mail címet adott-e meg, illetve nem került-e a levél a levélszemét (spam) mappába.

Azt hiszem, valaki más használja a fiókomat.

Ha úgy gondolja, hogy valaki más használja a fiókját, és Ön még hozzáfér a felhasználói fiókjához, jelentkezzen be a felhasználóneve és jelszava segítségével, és változtassa meg a jelszavát. Ha már nem fér hozzá a fiókhoz, mert megváltoztatták a jelszavát, e-mail címe megadásával kérjen új jelszót az Elfelejtett jelszó-ra kattintva. Az új jelszó létrehozásához egy egyedi linket küldünk Önnek, amelyet megnyitva új jelszót adhat meg, amellyel bejelentkezhet az oldalon.

Tananyag lejátszása

Technikai feltételek

Az oldal megnyitásához, a tananyagok lejátszásához az alábbi minimális technikai feltételeknek kell teljesülnie:

Asztali számítógép esetén:

  • Hardver: 1 GHz Dual-Core CPU, 2 Gb RAM
  • Kijelző: 13″ (XGA - 1024x768)
  • Böngésző: Internet Explorer 11+ Firefox 28+ Chrome 30+ Safari 6.1+

Mobileszközök esetén:

  • Hardver: 1 GHz Dual-Core CPU, 1 Gb RAM
  • Kijelző: 7″ (XGA - 1024x768)
  • Böngésző: Chrome 30+ Android Browser 4.4+ iOS Safari 7.1+ IE Mobile 11+

Hogyan kell elindítani, használni a tananyagot?

A tananyag indításához be kell lépni az adott kurzusba a Tovább a kurzusra gomb segítségével, majd ott a Tartalmak fülön a Tananyag indítása gombra kell kattintani. A használattal kapcsolatos tudnivalók a tananyag második oldalán találhatóak.

Mit jelent, az hogy egy kurzus Ajánlott?

Az ajánlott kurzusok közül bármelyikbe beiratkozhat, és el is végezheti őket.

Mit jelent, az hogy egy kurzus Aktuális?

Az aktuális kurzusok között vannak a kurzusok, amikbe már beiratkozott. Egy kurzus addig aktív marad, amíg a kurzus határideje nem zárul le.

Nem látom, nem jelenik meg a tananyagablakban a teljes tananyagfelület, a bal oldala hiányzik.

Valószínűleg „nyitva” van a tananyag tartalomjegyzéke, amit a Tartalom feliratú gombra kattintva tud bezárni.

Nem megfelelő méretben jelenik meg a tananyag, egyes részei nem láthatók.

Ellenőrizze, hogy milyen nagyítási beállításokkal (zoom) használja a böngészőjét. A támogatott nagyítási beállítás: 100%.

Nem sikerült a tananyag betöltése.

Ellenőrizze, hogy az eszköz, amin tanulni szeretne, megfelel-e a feljebb felsorolt minimális feltételeknek! Ha igen, és mégsem töltődött be a tananyag, próbálkozzon meg a böngészőlap frissítésével! Ha a frissítés ellenére sem töltődik be a tananyag, jelentse be a hibát a kapcsolat@kreszfelfrissito.hu címre.

A tananyag futása során töltő képernyő jelent meg, ami hosszú idő után sem tűnik el.

Átmeneti hálózati probléma miatt nem sikerült a következő tananyagrész betöltése. Zárja be a böngészőablakokat, majd ismét bejelentkezve ott folytathatja, ahol abbahagyta.

Nem sikerült a tesztet megoldanom.

Amennyiben a tesztje eredménytelen, bármennyiszer újra megoldhatja. A rendszer elmenti, ha a teszteredménye egyszer már sikeres, a sikeres teszteredmény tárolódik, azonban a későbbi gyakorlásra továbbra is lehetősége van.

A teszt újraindításakor nem ugyanazok a kérdéseket jelennek meg.

A tesztrendszer egy nagyobb kérdésbankból választja ki véletlenszerűen a 20 kérdést, ez az oka annak, hogy a tesztek újraindításakor nem ugyanazokat a kérdéseket kapja.

Mikor teljesített egy tananyag?

A tananyag a záróteszt sikeres kitöltése esetén válik teljesítetté. A záróteszt sikeres teljesítési feltételei a teszt nyitóoldalán olvashatóak.

Hogyan tekinthető meg egy adott tananyag teljesítettsége?

A tananyag teljesítettsége látható a képzéseket listázó felületen, az adott képzésen belül is vagy a tananyag tartalomjegyzékében. A tartalomjegyzék a tananyag elindítását követően a bal felső sarokban a Könyv ikonra kattintva tekinthető meg. Minden teljesített oldal mellett pipa található.